Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Vaak wordt ons tijdens de High-Wine of de Wine & Dine gevraagd om het recept. Ook zijn we wel eens benaderd voor een vlog/blog. Het moest bezinken en we moesten wennen aan het idee van delen van de recepten.
Dit komt vooral omdat we op gevoel koken, zonder recept. Door te kijken bij onze (groot)moeders, de overlevering van generatie op generatie. In de praktijk betekent dit: een snufje van dit en een beetje van dat, nooit iets afwegen of afmeten.
Om de recepten te kunnen delen, hebben we de hoeveelheden geschat en geput uit ervaring. Koken zien we niet als wetenschap, de recepten zijn niet in steen gekerfd en zijn op allerlei manieren op eigen smaak te maken. Dit kan het eenvoudigst met suiker, zout & peper, maar als je het voornemen hebt om minder suiker en zout te eten, kunnen uien/knoflook, (verse)kruiden en specerijen ook veel smaak geven. Het allerbelangrijkste is dat er met liefde en aandacht gekookt wordt. Neem van ons aan dat je er veel liefde voor terug krijgt.
Door de gerechten te combineren met de juiste wijnen kunnen zowel de wijnen als wat er gegeten wordt naar een hoger niveau getild worden. Op zichzelf zou het eten al 'gewoon' lekker zijn, de wijnen behoren tot je favoriet, maar samen kan het een bijzondere ervaring worden.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad